söndag 29 mars 2009

Blogga

Det var ett tag sedan, har inte hunnit att logga in mig, jag måste ha tid att sitta i lugn och ro när jag skriver..
Har bokat biljetter till olika arrangemang, till U2 i augusti, och då var inte bara biljetterna till konserten som var svåra att ordna, det var ännu krångligare att få hotell i Göteborg för 2 nätter under det veckoslutet.
Det var lättare till Lady Tina, tur att hon kommer till Stockholm.
**
Hur kan några människor få lön/pension som är över 100 miljoner? Det är väl ingen som inbillar sig, att deras jobb är värt så mycket? Vad gör man i sitt jobb med en sådan lön?Jag bara undrar...
Och ingen vet hur det blivit så, men någon måste ju ha skrivit under de pappren, eller har de noll koll? Om man inte vet vad en styrelse ska göra, då ska man inte sitta i styrelse, enkelt, Men det verkar som ingen vågar säga emot, alla måste bara acceptera allt vad vd säger och gör.
Otroligt!!
*****
Det är så trevligt att läsa Pias blogg, hon skriver troget nästan varje dag, och har alltid något positivt att skriva.
************
Har kollat Robinson denna omgång, och jag måste säga att de flesta av deltagarna har underliga uttalanden: de vill bara sola/bada och slappna av, men har ingen aning om hur de ska ens försöka att få mat för dagen. En del är säkerligen typer som strävar efter att bli B-C-kändisar.. Men som alltid finns det några som har tagit det mera seriöst och är väl förberedda, men de brukar röstas ut, för att de är farliga konkurenter.

1 kommentar:

  1. Åh vad snäll du är *TACK*

    Japp det var krångligt att få hotell,men vi kommer få jättetrevligt! Det ser vi fram emot!

    Kram till dig

    SvaraRadera