söndag 11 oktober 2009

från TV/tidningar

*Har kollat artiklar i tidningarna, de flesta i DN som handlar om författare/böcker. Det finns personer som inte gillar vad det svenska folket läser, de läser fel böcker.. Tycker att det sk svenska folket vet vad som är bra läsning, vill de läsa lättare böcker/ deckare, då kan inte kulturfolket göra nånting åt det.

En bra bok är en bok som säljer, det är enkelt. Avundsjuka mot de populära författarna lyser tydligt genom i många artiklar..



*Varje tv-kanal måste ha ett matlagningsprogram där en kändis vispar ägg, ler, bakar, ler, hackar lök och ler..

Eller man kör det motsatta: kocken vispar ägg och svär och hackar lök och svär..

Och sedan ska man ge ut en bok med stora fina bilder om mat, helst lagom till jul och de glada tittare går och köper boken som julklapp till varanda.



* Varje tv-kanal måste ha ett musik-lek-program där deltagarna bildar två lag som ska tävla att sjunga en bit av någon låt, och alla deltagarna har jätteroligt, och i morgonkväll ska de göra det igen på en annan kanal eftersom alla deltagarna har ett eget likadant program på någon tv-kanal, fast med ett annat namn för programmet, och nu är en av gårdagens deltagare programledare och på det sättet snurrar det runt varje kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar